Det ilar i mina blodådror

Nu har vi rast weeee! Svenska lärarn är borta, det betyder! Fri tid (till arbete) :D

Igår hade fvi "friluftsdag" vilken vi spenderade inomhus xD det sög lite på sitt sätt för igår var det ju jätte fint väder och vi sprang runt inomhus och hade rolspel. Det var i och för sig kul men det spårade så nedra mycket till slut så det roliga försvan en del.
iaf, efter dena extremt utveklande aktivitet satt vi på skoaln och väntade på att tiden skulle gå. Till slut gick vi ner på stan och där kännde Sanna för att "ja! blodbussen är här! jag går och lämnar lite blod!"
Fy f*n! Jag klarar inte av det! :S jag fick extremt ont i ena armvecket av att bara veta om att Sanna var där inne. Och nu får jag ont för att jag skriver om det. Det är sjukt! Det krypper lixom i kroppen och jag vet inte vart jag ska ta vägen, fingrarna och tårna lever själva och bara kråmar sig. ush ush ush!
Men jag ville inte bara stå utanför och titta på bussen så jag och emanuel gick in i den och bah "nu är vi moraliskt stöd! w e e"
Jag fick typ panik, det luktade blod och sjukhus och döden och......... Men seriöst, det gjorde det ju inte.
Dom har ju blodet i påsar i skåp så kan inte lukta blod. Det var ju min fantasi som fick mig att känna dom lukterna. Werd, men a det var extremt läskigt. Det känns som att jag borde jobba med den här skräcken.


Ångest! det ilar i mina ådror! Jag bryr mig inte om hur stor blodbrist det är i Sverige! Jag klarar det inte!

Peace out home dog!
/Julo


Med i SD? Nej det stavas R A S I S T

Man vill ju bara strypa något!
Fy tusan! Som svar på tal till centerpartiseten som var på skolan och frågade "säger ni ja till piskan?" vill jag vråla JAAA! om jag får använda den på SD!!!!!!
Nej nu är jag hämsk men för f*n, hur kan dom komma in i riksdagen? HUR frågar jag? Det är sååå cp som det kan bli!
Fäljande fick bli mitt "jag gör" på FB nyss, jag känner mig nöjd med dessa rader ;)
"God kväll världen! God kväll sverige! Visst käns det bra att veta att riksdagen nu vaktas av riktiga "folkets men" va!? Känns det inte bra att rasister styr oss ^^ Jag vill bara säga att jag tycker att Sverige borde skämas över att släppa in rasister i sin riksdag! Fy för Jimmy "Åkersvensson" naa na na na naaaa! Nedra sport huliganer! Dom tog det inte på allvar"


Hittade en väldigt talande bild på nättet, och jag tyckte att korset inte syntes så bra så jag har bara fylt i linjerna lite.

Nej ush det här får inte hända igen. Får dom sitta kvar nästa period flyttar jag härifrån!

Peace out home dog!
/Julo

Bra eller dåligt inflytande?

Halli hallå. 

Spenderade tisdagen (eller ja eftermiddagen) i Sörmjöle hos Viktor. Mycket trevligt måste jag säga. Pizza till middag och mys i soffan framför EM-kvalet Whoohoo! Zlatan! :D
Men gu detta e ju galet! Jag har sätt en hel fotbollsmatch :D utan att somna eller göra något annat!
A förutsatt att inte fatta vad som händer, sitta och fråga ut Viktor om varför ”den skäggiga snubben fick ett rött kort” a det var kanske inte just så jag sa, men det var så jag kännde. Men hur sk ajag veta att man inte får kasta sig fram och skuta bårt bollen för en annan spelare. Jag har ju lixom fått för mig att det avr poängen med fotboll ;) min kännsla när man fick se han flyga fram dör va "AJ!" Skit va han bräsade där XD
Och det fattar jag inte häller! Hur ska man veta vart man ska kolla när dom spelar up något igen i slowmothion!? Det är typ sju personer i bild och så hör man publiken skrika. Och jag sitter som ett fån coh bah "vart, vart? vad gör dom?" Jag kännde mig blind!
XD haha jag har då super kollen på fotboll. Men skämt åsido, det var faktiskt kul att se. Det var ju spännande förutom att Sverige krossade San Marion totalt! MOHAHAHAHAAA
Werd, jag har aldrig klarat att se en hel fotbollsmatch, har Viktor bra eller dåligt inflytande över mig, rent fotbollsmäsigt? Jag skulle säga bra! :)



Wee! Bra gjort grabbar! :D
"Du gammla, du fria, du fjällhöga nooooord!" Haha jag känner mig lite extra nationalistisk idag.
Sverige äger! Whohoo!

Peace out home dog!
/Julo


Potatis gris

OMG skery stuf på gång!

Igår tänkte jag att jag skulle cykla vid typ tio på kvällen. När jag går utt far en polisbil förbi och vänder i slutet av min gata. Där bara stannar dom, en av poliserna i bilen pratar i telefon och den andra bara sitter där och ser allmänt matcho utt. Jag cyklar förbi och får sedna panik över att jag ahde glömt att sätta på cykellysset. Jag är borta i typ 5-7 minuter och när jag cyklar tillbaka så har polisbilen kört fram typ 300 meter har även där vänt bilen. Nu blir jag extremt nyfiken och cyklar förbi bilen igen bara för att se poliserna (bilen stod längre bort än mitt hus) så jag cyklade en vända runt kvarteret "bara för att det var kul"
När jag sedan kommer tillbaka för att på riktigt fara hem ser jag att ploisbilen har parkerat vid mina grannars häck. Poliserna går utt ur bilen och iväg till ett hus som liger lite längre bort på gatan.
Typ nu dör jag av nyfikenhet, så jag sätter mig på bron till huset mitt och lyssnar på hur poliserna plockar in typ två personer i bilen och kör iväg!! XD oooh det händer mycket spännande i lilla vännäs ibland!



Haha såhär sog dom utt! Båda två!

Har ni haft en lika spännade helg som jag? :)
Hoppas att det inte var någon som läser som vart plockad ;D

Peace out home dog!
/Julo

Rubiks kub

Crazy thursday! Nu kör vi!

Jag snurrar runt lite på google och funderar på rubiks kub fenomenet.
Och jag dåg en cool grej, jag tror att det var ett saltkar som såg ut som en rubiks kub. Och så började min hjärna gå på högvarv! Vore det inte huuuuur nedra coolt som hälst om man kunde göra ett combo salt och peppar kar!? :D är det någon som ser min ide?
Tänk att man först får salt ur den, och så vrider man runt lite så att karen där inne (notera flera kar) roterar och så får man peppar ist. Detta kan pågå i evighet people! salt, peppar, chili, och så kan man bara fortsätta. Olika storlekar beroende på krydda och så kan det ju vara flytande saker med som oliv-olja, vinäger och soja. Shampo, balsam och sushtvål i samma förpakning! Asså jag har ju något stort på gång här!
Och nu kom jag på det pärfekta namndet!  Combo kub
En combination med olika saker i samma kub
Jag vill göra det här som mitt PA100 !!!


Här är bilden som gav mig inspirationen. Den här iden är också väldigt bra. Man ska vrida på den översta delen så mals saltet eller pepparen. Snyggt och kul. Men det behövs två stycken, inte om du hade en Combo kub!
Det här är ett vinnande koncept. Jag ska fan bli rik på det här! :D

Hoppas att alla har en bra start på skolåret. Det blir bara värre...humhumm bättre from now on! :D
Ha det bra alla glada :D

Peace out home dog!
/Julo


RSS 2.0