Veckan efter helgen

Hade en grym helg! Spelade spel på fredagen med friends.
Lördagen va den bästa dagen! Salsa workshop i tre timmar, sedan hem för att göra sig snygg och ner på stan igen för att salsa vidare på balder i tre timmar till. Mer motion än jag fått den senaste månaden xD

Nu är veckan igång och har haft lektion i "berättande på scenen". Idag är det "jobb hemma" och ska träffa några kamrater för det :)

Peace out home dog!
/Julo

Dagen utan stopp

Hoppade (läs zombie kravlande) tidigt. For in till stan, blev bjuden på fräsch frukost av Arvid. Vi får och tränade. Sen joinade jag några klasskompisar för att plugga. For direkt från dom hem för att va redo för salsan.
Körde hem från teg, va i lägenheten i fem minuter och hoppade sen på bussen till stan. Dansade som en galen flamingo fram till nio och får sedan hem. Har legat i "tröt som fan-stupa sidoläge" sen dess och nu blir det sova!!

Ett år senare...

Idag googlade jag "msjulo" för att hitta min tumblr. Vad hittar google och presenterar för mig högst upp. Min urgammla blogg! Det var knappt ett och ett halvt år sedan jag la upp något här XD 
Jag fick lite panik/ångest/lycka/närvöshets känslor över att jag inte mins min inloggning. Men som "tur" är så har jag haft samma lösenord i typ hela mitt datorpåvärkade liv, så jag kunde (som ni märker) t amig in på kontot och nu tänker jag göra det till en vana att blogga här! :D 
 
Och guuuu så mycket har hänt sen sist!
 
Mitt ansikte är inte längre svullet. Tandställningen är borta och käken är på plats så nu är det inget mer fiplande för mig :D :D :D fy va skönt att det är över. 
Kan göra rätt ont fortfarande, men det får jag nog leva med. 
 
Jag slutade jobba på universitets service någon månad efter att jag slutade skriva här. Ja, känner du mig irl så vet du varför i stort sett :) 
 
Efter det jobbade jag på hotel ok med att städa där, sen på kulturstorm i umeå med ungdomar där. 

Jag vart en del i hölmöskrönans ansambel på heltid. Yey! :D känd emig viktig och kunde utväckla min karaktär mycket mer :) 
 
MEN! det största! :D Jag sökte in till Umeå manus utbildning tillsammans med drygt 250 andra. Gick vidare till andra utagningen med 35 andra, och vad hände efter det? 

JO! Jag kom in! Med 19 andra goa glada författare. Nu läser jag ett grymt awsome program på Umeå universitet. Manus för film, tv och nya medier, det är min dröm och om tre år kommer jag va en manus författare :D

Såhär ser jag ut nu, har bästa killen bakom axeln, Johan <3 
 
Jag kommer utväckla (dom flesta av) historierna senare :D
 
Och nu kommer en mening jag inte märkt att jag längtat efter att skriva!
 
Peace out home dog!
/Julo
 

RSS 2.0