Glömda godingar

Hej hej!

Jag gick igenom filmerna i mitt kära dvdfodral här om dagen och såg att jag hade missat några i mitt senaste inlägg.

Den bästa av mödrar: En fin film som jag och min mamma köpte tillsammans och sedan såg tillsammans, en typisk minnes film. Jag kan se varför den van olika priser men jag får bara mamma känsla :)


Har glömt vilka fler det var :( updaterar någon annan gång ^^

Peace out home dog!
/Julo

Film finder!

YEPPPI!

Jag letade i mina olika skåp idag, och vad finner jag? Jo en dataväska med lite småt och gott i. Till exempel mitt gamla skivfodral som jag hade med mig typ för föra sommaren på semmestern, hade fyllt den med mina favis filmer och såg dom på datorn. Sedan glömmde jag var jag hade fodralet och vart allmänt deprimerad X)
MEN! Imorsa bara hittade jag den och så kom mina kära iflemr tillbaka :D
Bland annat

Snapphanar: Måste vara en av mina favorit filmer i den svenksa kategorin :) Köpte den på Vännäsdagarna och det är ett av mina bästa köp NÅGONSIN! Jag såg den sedan med Hanna och Moa, vi vart sååå kära i huvudpersonen, Hanna och Moa gilla han mer då han var smutsig XD inte lika mycket som när han tväta sig.
Min favis är killen direkt under Tuva med den randiga (stadium enligt mig) mössan :)


Da Vinci Koden: Lars ville se den för typ två veckor sedan och jag fick cp dåligt sammvete att jag hade tappat bårt den så jag planerade att köpa en ny (blu ray) hade blit stört dyrt så jag e glad att den kom till rätta ;)


Elizabethtown: Har inte sett den än men Elin säger att den rä bra så jag antar att den är det x)


Nationat Treasure: ÄLSKA! Bryr mig nada om att alla klagar på Nicolas Cage, jag gilla han! Och hans side kick! :D


Master And Commander: Såg den första gången i stockholm hos Karin´s (pappas sambo förut) mamma. Jag fastnade helt för filmen och älskade den. Sedan sååg jag att den fanns på ica i Vännäs, två för priset av en, givet att jag köpte den och även...


Panisten: Så nedra vacker/hämsk film! Man gråter ju för tusan! Dena måste helt enkelt ses :)


The Beach: Väldigt anorlunda film tycker jag, man får ett helt nytt perspektiv på världen vi lever i. Synd att det inte håller i sig en längre tid men va gör man. Det är tre svenskar med i filmen! :D WEEEEE SWEDISH!


10 things i hate about you: En rolig, inte allt för fantastisk film. Man trivs, dregglar lite över Heath Ledger (Izabells!). En lagom film :) lite som Sverige kan man säga, fast nä... XD 


X-Men The Last Stand: Nice! Sorligt! ALLT! Jag vill vara en X-Men! Fatta va coolt att bah ha krafter typ :D


Jag tror att det var alla filmer, nio vart det visst, haha jag hade inte tänkt vissa alla filmer först men det avr grymmt kul XD Jag kanske ska lägga in olika "julia resentioner" om filmen jag har oftare? :)

Ja men se dessa filmer alllihopa! Det är sååååå värt det! Jag tycker synd om min framtida levnadskarat! Stackarn kommer inte få plats med alla saker för mina filmer XD

Ha det bäst iaf nu alla film älskare (ingen blir värre än mig) 8D
Peace out home dog!
/Julo

RSS 2.0